Jdi na obsah Jdi na menu

Postřehy z vydařeného víkendu tylovických hasičů

Stanislav Gajdůšek pro Tylovice.cz  informuje o dalším úspěšném hasičském víkendu.  Tentokrát z Lešné a ze Stříteže nad Bečvou:

standik.jpgV pátek 26. června 2015 jsme zavítali v plné síle dvou mužských a jednoho ženského družstva na noční soutěž do nedaleké Lešné. Zrádná úzká trať mírně do zatáčky potrápila nejednoho závodníka. Ani nám se problémy nevyhnuly. Tylovické Áčko útok rozběhlo hezky, bohužel prostřik na pravém proudu znamenal v konečném součtu jen páté místo. Tylovické Béčko po chybě na základně sice útok dokončilo, ale s časem, který kluky řadil mezi poslední. Celou situaci zachránila naše děvčata. Velmi pěkný útok na jistotu jim zajistil první místo a z Lešné si odvezla krásný putovní pohár.

Tři ocenění ze Stříteže nad Bečvou
Dále byla na programu nedělní soutěž ve Stříteži nad Bečvou. Opět v plné síle všechny tři družstva. Jako první šly na start  naše dívky. Bohužel zrovna v tom největším dešti, který se nad Stříteží přehnal. Holky však ani nepřízeň počasí nezastavila a pěkným útokem si doběhly opět pro první místo!

A jak si vedli muži? Tylovické Áčko opět potrápil prostřik na pravém proudu. Výsledný čas prozatím však stačil na první místo. Na start ovšem šlo naše Béčko. Kluci předvedli velmi hezký útok, předběhli Áčko a usadili se tak na prvním místě.

Pěkný double nám nakonec překazilo trojanovické družstvo, které mužskou soutěž vyhrálo a tylovské Áčko a Béčko odsunulo na druhé a třetí místo.

Ale i tak to byl úspěšný víkend a hlavně děvčata si zaslouží velkou pochvalu za předvedené výkony.

Stanislav Gajdůšek