Jdi na obsah Jdi na menu

Proč se tylovickým hasičům tentokrát nedařilo?

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM - Přinášíme výsledky nultého ročníku hasičské soutěže o Pohár starostky Rožnova, který se uskutečnil v sobotu 20. srpna 2011 v městském parku. Proč Tylovjané, kteří soutěž zorganizovali, skončili až čtrnáctí?

Ono soutěžit a ještě celou akci navíc důkladně zorganizovat, když se navíc jednalo o premiéru, je dost náročné. Vždyť do Rožnova přijelo devětadvacet družstev, což je opravdu mimořádně dobrá účast!  "Soutěží jsme chtěli lidem ukázat, co požární sport vlastně obnáší," dodal Ondra Jurča, jeden z hlavních organizátorů. A to se podařilo.  Nyní se už tylovičtí hasiči připravují na Soutěž o pohár hejtmana Zlínského kraje v Bezměrově, který se uskuteční 17. září. "Je to pro nás prestižní záležitost, rádi bychom se dobře umístili," řekl nám Stanislav Gajdušek, člen tylovického družstva. Ujistil nás, že letošní skóre má SDH Tylovice v požárním sportu již v této chvíli lepší než loni. Zatímco v roce 2010 se Tylovjané zúčastnili 15 soutěží, z nichž si přivezli čtyři poháry, letos jich mají už šest doma, a to zatím absolvovali soutěží jedenáct.

Sympatickému družstvu mladých hasičů z Tylovic, kteří si požární sport oblíbili, přejeme hodně zdaru a jejich účasti v dalších pohárech budeme na www.tylovice.cz dále sledovat.

(mia)

4.jpg

  

h2.jpg

Tylovičtí hasiči si na soutěži připravují základnu k provedení požárního útoku.

Foto: Tomáš Mokroš