Jdi na obsah Jdi na menu

Soutěž v požárním útoku ovládli hasiči z Tylovic a Vlčovic

Pátý ročník soutěže v požárním útoku O pohár starosty města Rožnova pod Radhoštěm ovládli 20.srpna 2016 dobrovolní hasiči z Tylovic (první místa v kategorii mužů a v kategorii žen) a Vlčovic (první místo v kategorii muži nad 35 let). 
V úvodu soutěže ukázali své dovednosti v požárním útoku nejmenší hasiči ze sboru dobrovolných hasičů Hážovice. Poté už byla zahájena hlavní soutěž. V kategorii muži nad 35 let se na třetí příčce umístili pánové z Hutiska Solance za druhými muži z Dubkové a prvními muži z Vlčovic. V kategorii žen stanula na stupních vítězů děvčata z Kunovic na třetím místě za děvčaty z Komárovic na místě druhém a děvčaty z domácích Tylovic na místě prvním. Nejobsazenější kategorií byla, jak už bývá zvykem, kategorie mužů. Třetí příčku zde obsadili borci z Lešné, druhé místo vybojovali chlapi ze Stachovic a první příčku obsadili domácí muži z Tylovic A. Cenu za nejrychlejší proudařku si odnesla pravá proudařka z Komárovic a nejrychlejším proudařem byl levý proud z Tylovic A,“ vyjmenoval úspěšné týmy dobrovolných hasičů Ondřej Jurča, který za pořádající sbor dobrovolných hasičů Tylovice poděkoval všem účastníkům: Soutěžícím za nádherné sportovní výkony a divákům za pozornost a velkou podporu.
(MTA, foto: Ondřej Částečka)
Výkony jednotlivých družstev si můžete prohlédnout v samostatných videospotech zde. Jejich autorem je Stanislav Gajdůšek.