Jdi na obsah Jdi na menu

Tylovické Béčko zdokonaluje svou formu

Vydařil se a zastavil časomíru na hodnotě 25 vteřin. Jenže rozhodčí byli proti a odmávali přešlap na čáře nástřiku, s čímž jsme samozřejmě nemohli souhlasit a po podání protestu k hlavnímu rozhodčímu nám bylo umožněno pokus opakovat. Ten už neproběhl tak lehce jako první, ale nepatřil mezi nejhorší a v konečném součtu jsme skončili na sedmé příčce.

Stříbro pro naše Béčko
O týden později jsme si zasportovali v Hutisku- Solanci. Počasí pod mrakem, hezky připravená trať a tylovická družstva v plné sestavě: ženy, muži Áčko a Béčko. Soutěžilo se o krásný putovní pohár. Na start se netradičně postavilo jako první tylovické Béčko a hned ukázalo, že se s nimi musí počítat a že označení "B" už neznačí družstvo do počtu. Vždyť Béčko v Hutisku-Solanci nakonec pokořilo tylovické Áčko. Tomu problém na základně a nezapojená spojka na rozdělovači zmařila útok a družstvo A skončilo mezi posledními. A tylovické Béčko? To s časem16:36 vybojovalo pěkné druhé místo!

Třetí místo pro dívky z Tylovic
Všichni jsme fandili našim dívkám. Velmi sympatický výkon s časem pod 20 vteřin jim přinesl krásné  třetí místo! Porazily je jen mazačky z Vigantic, které zaznamenaly hattrick a již potřetí na Hutisku vyhrály, a holky z Velkých Karlovic. Je potřeba ještě dopilovat mouchy a bude to úplně na jedničku :)
Stanislav Gajdůšek

foto_2.jpg

Jelikož vítězové z Velkých Karlovic spěchali domů a nepočkali na vyhlášení, onen krásný putovní  pohár padnul do rukou našim chlapcům z béčka:)
Foto: SDH Tylovice