Jdi na obsah Jdi na menu

Aktuální zprávy z úspěšného hasičského víkendu

Po osmi letech se nám konečně podařilo z Lešné dovézt krásný putovní pohár za vítězství. Béčko už tolik štěstí nemělo. Po loňském úspěchu, kdy skončili kluci na krásném třetím místě, se s problémy potýkal pravý proudař a po pádu netrefil zcela dobře terč. Dosažený čas 25 vteřin chlapce poslal do druhé půlky výsledkové listiny a patřilo jim celkové 13. místo.

V sobotním klání ve Stříteži nad Bečvou jsme se na start postavili za Tylovice pouze jako jedno družstvo. Krásné slunečné počasí a rovná trať na fotbalovém hřišti slibovala hezké útoky. Nízká účast snad jen deseti družstev mužů tuto soutěž trochu pokazila. Náš útok se nevydařil dle našich představ. Ztratili jsme drahocenné setinky, které nás v konečném účtování stály první místo. Rychlejší však byly jen Trojanovice, které ovšem patří mezi silné soupeře. Druhé místo samozřejmě taky potešilo a korunovalo úspěšný víkend!
Ten další bychom se měli již představit v plné sestavě tří družstev včetně žen. Zabojujeme na Horní Bečvě O putovní pohár Cyrila a Metoděje. Tylovické Áčko bude útočit již na třetí vítězství v řadě, proto nám všichni držte palce!

Stanislav Gajdůšek

foto-standa.jpg

Víkendové foto s oběma poháry z Lešné i Stříteže nad Bečvou.
Foto: archiv SDH Tylovice