Jdi na obsah Jdi na menu

Béčko na Bystřičce porazilo Áčko

Noční soutěže na Bystřičce se v pátek 9.srpna zúčastnily kompletní sestavy Tylovic A i B, což po dlouhé době bylo velmi povzbuzující. Áčko šlo na start tradičně před béčkem. Velmi rychlá voda v podání Ondry Jurči s Jeňou Solanským a Ráďou Fojtáškem na stroji slibovala krásný čas, ovšem špatný doběh a následné netrefení terče na mém proudu stačilo pouze na konečnou pátou příčku. Tylovické béčko rozběhlo útok jak nejlépe umí, sice s malinko pomalejší vodou, ale i tak porazili Ačko a celkově skončili na čtvrté pozici za což si zaslouží pochvalu.

Sobota proběhla v duchu odpočinku a přišla neděle a s ní dlouho očekávaný Štít Radhoště na Dolní Bečvě. Ve velké konkurenci se nám po komplikaci na základně, kde padající savice rozhodila spoje, podařil útok dokončit a v konečném hodnocení nám patřilo 10. místo. Béčko bohužel s problémy na levém proudu útok sice dokončilo, ovšem s časem, který zařadil kluky ke konci startovního pole a to konkrétně na 22. místo z celkových 25 mužů.

Stanislav Gajdůšek

tom1.jpg

Další start tylovských hasičů bude na druhém ročníku soutěže O pohár starostky Rožnova v sobotu 24. srpna od 15 hodin u rybníčku v městském parku. Tylovjané, přijďte, prosím, naše hasiče podpořit! Budou nejen soutěžit, ale celý závod také organizují.

Foto z loňské soutěže O pohár starostky Rožnova: Tomáš Mokroš