Jdi na obsah Jdi na menu

Nové a ještě lepší Tylovice?

Vážení občané Tylovští!

Jak už jste si jistě mnozí, kteří ještě chodíte pěšky, všimli, na rohu chodníku za hřištěm na Harcovně a ulici V Aleji, kde už delší dobu žádná alej není, je připevněn na betonovém sloupku záměr o projektu na "vylepšení" tohoto místa výstavbou budov a příslušenství.Součástí je i oznámení, že jednání na toto téma bude 25.6.2013 v 9.00 hod. na Odboru výstavby Městského úřadu v Rožnově p/R (vedle polikliniky).

Další zajímavou informací je dodatek oznamující, že případné další dotazy a připomínky k této věci jsou po datu 25.6. 2013 bezpředmětné. Řečeno prostými slovy: Po 25.6. si můžete stěžovat akorát na lampárně. (V Rožnově byla už více než před 20 lety zrušena).

Zainteresovaní v této záležitosti předpokládají, že lidé jsou nevšímaví a apatičtí, úřední vyhlášky nečtou, a kromě vlastních starostí je nic nezajímá. Udělejme jim proto radost a nechejme je v klidu jednat, neboť jedině oni vědí co je pro všechny to nejlepší!
Věřím, že většina opěšalých a cyklistů i s dětmi velice ráda vymění nudnou cestu po chodníku, za daleko akčnější procházku mezi kamiony a auty po ulici Bajerova.
Úsek od Harcovny po Bystřický most je opravdu adrenalinová záležitost. Co jsou ochotni někteří lidé kvůli adrenalinu podniknout. A my nevděčníci jej máme zdarma v míře vrchovaté a vůbec si této možnosti nevážíme!

Věřím, že se nenajde žádný zpozdilec, který by zasedání 25.června narušoval nemístnými dotazy a připomínkami.

Jan Surý

oz.jpg

Zveřejňujeme také plánek, který jsme ofotili přímo na sloupku.

pl2.jpg

Plánek v kvalitním rozlišení si lze stáhnout zde:

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Karel - Proč to není na úřední desce webových stránek www.roznov.cz?

Tam by přece tato informace měla být včetně podrobné a čitelné mapky!

Vlasta - Hřiště

Na mapce jsou zakresleny dvě hřiště:
Plocha pro relaxaci a sport - 200 m2
Veřejně přístupné hřiště - 383 m2
Tylovjané, nevíte někdo, jak zní smlouva nového majitele hřiště pana Havelky s Městem Rožnov? Zavázal se, že na určité části areálu vybuduje hřiště. Tak bychom si to měli pohlídat, aby naše děti měly kde sportovat.

Vlasta - Vzkaz Dolním Drahám

Tylovjané, zúčastněte se, prosím, v hojném počtu! Plánek jsem na bývalém hřišti podrobně studovala, ale nejsem z něho moc chytrá. A nedokážu poznat, zda je nynější chodník zachován v plném rozsahu jako je nyní. Chce to odborníky - inženýry!