Jdi na obsah Jdi na menu

Pátí v Karolince, první a druzí na Prostřední Bečvě

Jelikož se většina mladých kluků z Béčka rozjela po brigádách a dovolených, v sobotu 30. srpna se vydalo sbírat vavříny jen jedno družstvo mužů.

Do Karolínky – Raďkova jsme dorazili v dopoledních hodinách, obhlédli trať s během do kopce a s dobrou náladou nastoupili na start závodu o Pohár skláren Karolinka. Útok nepatřil mezi nejhorší, avšak nikoliv k nejlepším. Spokojili jsme se s konečnou pátou příčkou.

Vítězství mužů
Následoval přejezd na Prostřední Bečvu, kde se bojovalo o Pohár starosty. Tady už na nás čekaly i naše hasičky, které doplnily holky z Hutiska-Solance. Tudíž šance  na umístění v obou kategoriích:)

Se zrádnou tratí, která se po pár metrech ostře lomila doleva kolem plotu místního hřbitova, jsme se poprali na výbornou! S menším problémem na rozdělovači, který však nakonec měl minimální vliv na výsledný čas, jsme kategorii mužů vyhráli!

Dívky rovněž útok velmi dobře rozběhly a s rozvahou závod dokončily ve výborném čase. Jenže holky z Vigantic útok zvládly o 0,06 sekundy lépe, čímž odsunuly hutisko-tylovický ženský tým na konečnou druhou příčku. V  týmu zavládla pohoda a radost. Po delší odmlce se podařilo dovézt krásné poháry ze soutěže.

Stanislav Gajdůšek

 

foto_tyl.jpg

Radost z vítězství. Foto: archiv SDH Tylovice