Jdi na obsah Jdi na menu

Tylovičtí hasiči opět soutěžili. Tentokrát v noci.

MAKOV, BOHUMÍN – Jak se Tylovjanům v požárním sportu dařilo tentokrát? Na to jsme se zeptali Stanislava Gajdůška, člena SDH Tylovice:

„V pátek 26. srpna jsem se zúčastnili noční soutěže přímo na celnici v Makově. Vše vypuklo přesně ve 22 hodin a pro diváky to byla zajímavá podívaná. Nám se ovšem nezadařilo, při útoku se doslova muselo improvizovat a čas okolo 29 vteřin stačil pouze na deváté místo z 18 soutěžících družstev. Ovšem diváky jsme museli pobavit náramně, o čemž svědčí naše amatérské video, které čtenáři Tylovice.cz mohou zhlédnout zde.“

V Bohumíně druzí!
„Reputaci jsme si však napravili o den později – v Bohumíně. Opět to byla noční soutěž a začínala ve 21 hodin ve čtvrti Záblatí. První útok, troufám si říci, by nám stačil na vítězství. Ovšem problém s terči a časomírou nás donutil pokus opakovat. Jako poslední jsme tedy nastoupili znovu k útoku. Všechno vyšlo, sice ne tak skvěle jako poprvé, nicméně povedeným útokem s časem 17:34 sekund si Tylovice v Bohumíně vybojovaly krásné druhé místo. Rád bych podotknul, že soutěž se celá odehrála v naprosté tmě, pouze na pětiminutovou přípravu oganizátoři základnu nasvítili.“

Sestava tylovického družstva:

STROJ-Radek Fojtášek, SAVICE-Stanislav Gajdůšek, KOŠ-Jan Solanský, BÉČKA-Jan Vašek, ROZDĚLOVAČ-Michal Petrla, LEVÝ PROUD-Ondřej Jurča, PRAVÝ PROUD-Vojtěch Jurča.

Poděkování na závěr:

Děkujeme Michalu Petrlovi ze SDH Dolní Bečva, který při soutěži plnohodnotně zastoupil na rozdělovači našeho nepřítomného člena týmu v Bohumíně, a Martinu Mikundovi ze SDH Hutisko-Solanec za stejnou výpomoc při soutěži v Makově.                                  

cena.jpg.jpg

V Bohumíně družstvo SDH Tylovice vybojovalo pěkné druhé místo. Blahopřejeme!

Foto: Stanislav Gajdůšek