Jdi na obsah Jdi na menu

Vzkaz Tylovjanům na Mlýnku: Tříděný odpad patří výhradně do kontejnerů!!!

TYLOVICE -  Tuto nehezkou fotografii, která Tylovjanům nedělá dobrou vizitku, pořídila Lenka Němcová z Městského úřadu v Rožnově dnes dopoledne u hnízda kontejnerů na Mlýnku. A při té příležitosti si našemu webu postěžovala:

„Poslední dobou máme obrovské problémy s velkým nepořádkem u tohoto kontejnerového hnízda.  Necháme to uklidit a na druhý den je plocha opět zavezena odpadky. Polepila jsem všechny nádoby zákazem ukládání odpadů mimo nádoby a odkazem na sběrný dvůr, ale je to marné. Chtěla bych využít této příležitosti a připomenout občanům, že pokud se potřebují zbavit jakéhokoliv odpadu, ať ho odvezou do sběrného dvora u Eroplánu, kde po předložení občanského průkazu mohou odpad uložit zdarma. Sběrný dvůr je otevřen od pondělí do pátku od 9 do 17 hodin, v sobotu od 7 do 11.30 hodin,“ napsala nám Lenka Němcová.

Co k tomu dodat? Je to naše ostuda. Nebo je to odpad řidičů z aut, která Tylovicemi projíždějí? Budeme rádi, vyjádříte-li se k tomuto palčivému problému v následujících komentářích.

(mta) 

mlynek.jpg

Kdo za to může?

Foto: Lenka Němcová, Městský úřad Rožnov pod Radhoštěm

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář