Jdi na obsah Jdi na menu

Skvělé umístění tylovských hasičů na obvodové soutěži na Horní Bečvě

Jaroslav Bubnič třetí nejlepší v běhu na 100 m překážek

„První disciplínou byl běh na 100 m překážek. V jednotlivých rozbězích se předvedli Dominik Holub, Vojtěch Jurča, Jiří Koláček, Michal Kulišťák, Patrik Bajer, Ivo Gregov, Jan Solanský a Jaroslav Bubnič. Kluci dosáhli krásných a vyrovnaných výkonů. Po součtu pěti nejlepších časů dosáhlo družstvo celkového součtu 108,67 s, což znamenalo konečné 3. místo v této disciplíně. Pouze o vteřinu a půl klukům uniklo první místo. Jaroslav Bubnič s časem 20,66 s byl třetí nejlepší v této disciplíně. Právem si tak zasloužil za tento výkon bronzovou medaili.


Tylovice první v požárním útoku
V královské disciplíně požárním útoku šli kluci na řadu až devátí. Před námi byla družstva z Veselé, Hutiska-Solance a Prostřední Bečvy. I když předvedla pěkné časy, kluci se nenechali těmito výkony zastrašit a udělali krásný útok, při němž se časomíra zastavila na 21,58 s. Po nás běžící družstva již tuto laťku nepřekonala a tak se Tylovice radovaly z prvního místa v požárním útoku a celkově druhého místa v této, řekl bych nejdůležitější soutěži v celé sezóně. Radost je o to větší, že před týdnem došlo ke zranění dvou členů, třetí se jí pak z rodinných důvodů nemohl zúčastnit a tak oslabené družstvo SDH Tylovice "A" muselo doplnit stavy z "B" družstva, které tak nemohlo do soutěže zasáhnout. Kluci z B-čka běželi poprvé na této soutěži a premiéru zvládli na jedničku. Jen tak dál kluci! 
 
Chtěl bych za sebe klukům moc poděkovat za výkony, jež předvedli a popřát hodně štěstí a úspěchů v dalších soutěžích. Ještě důležitá poznámka závěrem: Naše družstvo při požárním útoku vsadilo na zkušenějšího strojníka z Hutiska-Solance Jana Fiuráška, kterému tak rovněž patří velké díky.“ 

Ondřej Jurča

on_2.jpg

Foto z Horní Bečvy na památku. Včetně marodů, kteří mužstvo při soutěžích povzbuzovali....